Skip to content

V & A: Bewijst het einde van de Koude Oorlog en de val van het communisme niet de vervulling van het verzoek van de Heilige Maagd?

by op 22 augustus 2012

“Op het einde zal mijn Mijn Onbevlekte Hart overwinnen, en zal de Heilige Vader Rusland aan Mij toewijden. Het zal bekeerd worden en een periode van vrede zal aan de mensheid gegeven worden.” Wie deze woorden ernstig neemt, moet toegeven dat niets van dit alles in vervulling is gegaan.

Paus Johannes-Paulus II wijdde de wereld toe aan Onze-Lieve-Vrouw van Fatima in 1982, 1984, 1991 en 2000 A.D. Alhoewel ontelbare genaden bekomen werden voor de wereld door deze toewijdingen, vervullen ze niet wat de Heilige Maagd had gevraagd. Zuster Lucia insisteerde steeds in haar getuigenis dat de toewijding van Onze-Lieve-Vrouw Rusland betrof, niet de wereld. Zonder deze toewijding zal Rusland niet bekeerd worden en zal de wereld geen vrede kennen. Dit feit moet benadrukt worden in deze moderne tijden waar oorlog en internationale spanningen nog steeds voorkomen.

Het einde van de Koude Oorlog en de val van het communisme is geen bewijs voor de beloofde vrede. We hebben sinds het einde van de Koude Oorlog oorlogen gezien in Kosovo, Somalië, El Salvador, 9/11, Irak, Afghanistan, Tsjetsjenië, Syrië, enz.

Bovendien hebben we ook geen enkel teken gezien van de bekering van Rusland tot het katholieke geloof. De grootste religie in Rusland is de islam, gevolgd door de Russisch-orthodoxe kerk. Het Katholicisme wordt slechts beleden door een kleine minderheid en bevindt zich op hetzelfde peil als de Getuigen van Jehovah, de Mormonen, Hare Krishnas, etc.

Laat ons nooit de expliciete belofte en voorspelling van Onze-Lieve-Vrouw uit het oog verliezen: “Op het einde zal mijn Onbevlekte Hart overwinnen, en zal de Heilige Vader Rusland aan Mij toewijden. Het zal bekeerd worden en een periode van vrede zal aan de mensheid gegeven worden.” Wie deze woorden ernstig neemt, moet toegeven dat niets van dit alles in vervulling is gegaan.

(Bron: The Consecration of Russia is Not Accomplished, Fatima Center, http://www.fatima.org/crusader/truestory/pdf/app2.pdf)

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: